„A venit un prieten la mine din partea unui înalt funcţionar al statului român, am înţeles că Pahonţu îl cheamă, şi mi-a spus următorul lucru: să-mi transmită la două săptămâni după ce am fost numit vicepremier, ministru al Dezvoltării că e foarte bine să colaborez, pentru că o să am protecţie, pentru că Liviu Dragnea va fi executat până în martie cel târziu şi că eventual eu aş putea să preiau şi partidul chiar”, a susţinut Paul Stănescu la Parlament.

În privința colaborării, Stănescu a răspuns: „Nu ştiu. Am spus următorul lucru: te rog să-i spui că a greşit adresa total. Nu ştiu cine e Pahonţu, nu l-am văzut în viaţa mea. Niciodată nu m-am gândit să preiau partidul şi nici nu mă gândesc. Nu cred că SPP e de vină, cred că oamenii sunt de vină şi e impardonabil să se spună aşa ceva. Eram vicepremier, asta înseamnă un atentat grav la democraţie”, a mai completat Paul Stănescu.

De asemenea, lui Paul Stănescu i-a fost solicitat să precizeze ce înseamnă că liderul PSD, Liviu Dragnea va fi executat. Fără a sta prea mult pe gânduri, acesta a răspuns: „Ce înţelege toată lumea”.

Tag-uri:
paul stanescu, declaratii, parlament, liviu dragnea

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1830.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1830-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„A venit un prieten la mine din partea unui înalt funcţionar al statului român, am înţeles că Pahonţu îl cheamă, şi mi-a spus următorul lucru: să-mi transmită la două săptămâni după ce am fost numit vicepremier, ministru al Dezvoltării că e foarte bine să colaborez, pentru că o să...

Preluat de la EVZ