Fostul adjunct SRI, Florian Coldea este angajat al UBB unde lucrează ca profesor asociat şi predă un curs, intitulat „Intelligence şi decizie politică”, la nivel de master. Informația a fost confirmată de oficialii UBB.

Sub aripa lui Adrian Ivan, fost cadru al UBB, în prezent rector al Academiei SRI, Coldea și-a croit drumul spre Universitatea Babeș-Bolyai. Contractul a fost semnat de către Ovidiu Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie.

Masterul pe care-l predă fostul adjunct SRI la UBB a fost predat în trecut de Mireille Rădoi, fosta șefă de promoție a Academiei SRI. Nu trebuie să ne mirăm de venirea lui Coldea la Cluj pentru că recent, la una din agapele organizate la adunarea rectorilor din România, aflat într-o bună dispoziție, Ivan a recunoscut la masă că este general sub acoperire.

Despre Ovidiu Ghitta se știe că este copilul de suflet al profesorului Pompiliu Teodor, cunoscut pentru relațiile lui cu Securitatea, scrie Flux24.

Tag-uri:
coldea, sri, cluj, ovidiu ghitta, ubb, general acoperit

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1783.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1783-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Fostul adjunct SRI, Florian Coldea este angajat al UBB unde lucrează ca profesor asociat şi predă un curs, intitulat „Intelligence şi decizie politică”, la nivel de master. Informația a fost confirmată de oficialii UBB.Sub aripa lui Adrian Ivan, fost cadru al UBB, în prezent rector al Academiei SRI, Coldea...

Preluat de la EVZ