Un membru al Congresului SUA, Chuck Fleischmann, a fost rănit în accidentul produs în statul Virginia, fiind transportat la spital, informează publicația The Tennessean.

“Sunt puțin în stare de șoc. Am și unele dureri”, a declarat Chuck Fleischmann prin telefon în timp ce era transportat spre spital.

Senatorul republican Bill Cassidy, care era în tren, a transmis prin Twitter că în camionul lovit de tren erau trei persoane. Una a murit, iar celelalte două sunt rănite, una fiind în stare gravă.

Imediat după coliziune, în zonă au apărut agenți ai serviciilor secrete în uniforme de culoare neagră, dotați cu arme automate. Agenții au securizat trenul și au efectuat căutări în pădurile din zonă pentru a se asigura că nu erau indivizi periculoși.

“Agenții au înconjurat trenul și au instituit un perimetru de securitate, având asupra lor arme automate”, a declarat un angajat al serviciilor de intervenție.

Autoritățile americane cercetează circumstanțele producerii incidentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/membru-al-congresului-sua-ranit-intr-un-accident-rutier-46533.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/membru-al-congresului-sua-ranit-intr-un-accident-rutier-46533-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv