Pentru cele trei funcţii de vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor au fost propuşi tot Gabriel Vlase, Florin Iordache şi Carmen Mihălcescu, pentru posturile de secretar – Georgian Pop şi Mircea Drăghici, iar pentru postul de chestor – Marcel Ciolacu, a precizat Liviu Dragnea, miercuri, potrivit Dc News.

În cadrul ședinței de miercuri, Daniel Suciu a fost ales miercuri în funcţia de lider al grupului deputaţilor PSD. 

„Ca şi lider de grup a fost votat Daniel Suciu, un tânăr în care am foarte mare încredere şi care cred că va fi foarte bun în această postură”, a precizat Liviu Dragnea.

Alte schimbări

Senatorul PSD și președintele executiv al partidului, Niculae Bădălău, a fost înlocuit cu Adrian Țuțuianu în funcția de vicepreședinte al Senatului, mai scrie Dc News.

Liviu Pop, fost ministru al Educației, a înlocuit-o pe Ecaterina Andronescu la Comisia de Învățământ a Senatului. Ecaterina Andronescu a afirmat, la Antena 3, că decizia a fost a lui Liviu Dragnea, confirmând că înainte de ședință s-a dat semnalul susținerii lui Liviu Pop. 

Tag-uri:
liviu dragnea, schimbari, partid, marcel ciolacu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1843.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1843-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Pentru cele trei funcţii de vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor au fost propuşi tot Gabriel Vlase, Florin Iordache şi Carmen Mihălcescu, pentru posturile de secretar - Georgian Pop şi Mircea Drăghici, iar pentru postul de chestor - Marcel Ciolacu, a precizat Liviu Dragnea, miercuri, potrivit Dc News.În cadrul ședinței de...

Preluat de la EVZ