Joe Kennedy al III-lea, a criticat administrația de la Casa Albă afirmând că îngrădește drepturile cetățenilor și provoacă o polarizare și mai accentuată a societății. Congresmanul a susținut că politicile lui Trump nu au făcut suficient pentru a ajuta muncitorii americani.

“Vedem o economie care face ca acțiunile unor portofolii de investitori ale unor companii să crească, dar nu se vedem şi de partea muncitorilor americani o parte echitabilă din recompensa care să le revină”, a spus Kennedy, 37 de ani, nepotul lui Robert F. Kennedy.

Kennedy a lăudat, de asemenea, demonstranții care protestează împotriva administrării Trump. El a contracarat retorica lui Trump cu privire la imigrație și a criticat insistența președintelui asupra construirii unui zid în SUA-Mexic.

Printre altele, Joe Kennedy, a declarat că actuala administrație „respinge cel mai înalt ideal al americanilor și anume că orice individ are o valoare, că toți suntem născuți egali și contăm la fel de mult în fața justiției”, notează cnbc.com.

Tag-uri:
Joe, Kennedy, Casa Albă, Robert F. Kennedy, Joe Kennedy al III-lea, SUA

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1806.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1806-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Joe Kennedy al III-lea, a criticat administrația de la Casa Albă afirmând că îngrădește drepturile cetățenilor și provoacă o polarizare și mai accentuată a societății. Congresmanul a susținut că politicile lui Trump nu au făcut suficient pentru a ajuta muncitorii americani.'Vedem o economie care face ca acțiunile unor portofolii...

Preluat de la EVZ