Decizia în cazul lui Iurie Parhomenco a fost dictată, astăzi, de magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Centru, scrie Publika.

Pedeapsa pe care a primit-o Iurie este de aproape două ori mai mică decât cea solicitată de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

“Astăzi a fost pronunţat doar dispozitivul sentinţei. Respectiv cu care suntem de acord, cât priveşte mărimea pedepsei stabilită de instanţă urmează să decidem referitor la oportunitatea contestării în instanţa superioară”, a spus procurorul PCCOCS, Tatiana Vidrașco.

Tag-uri:
parhomenco, decizie, sentinta, inchisoare, procurori, lider, pdm, plahotniuc

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1800.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1800-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Decizia în cazul lui Iurie Parhomenco a fost dictată, astăzi, de magistraţii Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Centru, scrie Publika.Pedeapsa pe care a primit-o Iurie este de aproape două ori mai mică decât cea solicitată de procurorii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.'Astăzi a fost pronunţat doar...

Preluat de la EVZ