Steve Stephens, bărbatul care l-a împușcat, a filmat totul și a încărcat clipul pe pagina sa de Facebook, unde a fost văzut de milioane de ori. A durat două ore pentru ca Facebook să șteargă postarea, scrie The Guardian. 

În prezent, fiica lui Godwin declară că Facebook nu a acționat împotriva „amenințărilor de violență” făcute de Stephens înainte.  Cu câteva minute înainte ca Godwin să fie ucis, Stephens, în vârstă de 37 de ani, a postat un mesaj în care spunea că „a pierdut totul” la jocuri de noroc și că se afla „într-un punct critic”, pe cale să „omoare ceva”.

„Facebook, ai patru minute să îmi spui de ce nu ar trebui să fiu condamnat la moarte acum. Vorbesc serios.  Domnul Goodwin a fost forțat să stea de vorbă cu Stephens înainte să fie omorât, cu un pistol pus la cap. Din păcate, Robert Godwin și-a petrecut ultimele clipe din viață în spaimă și anticipându-și moartea”, se arată în documentele depuse la tribunal.

Criminalul a fugit de la locul faptei, după crimă, dar a fost găsit de polițiști câteva zile mai târziu. Când ofițerii au încercat să îl aresteze, bărbatul s-a sinucis.

Tag-uri:
Godwin, criminal, crima, facebook, proces, masuri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1821.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1821-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Steve Stephens, bărbatul care l-a împușcat, a filmat totul și a încărcat clipul pe pagina sa de Facebook, unde a fost văzut de milioane de ori. A durat două ore pentru ca Facebook să șteargă postarea, scrie The Guardian. În prezent, fiica lui Godwin declară că Facebook nu a acționat...

Preluat de la EVZ