Eugen Stan s-ar afla în acest moment într-o celulă alături de doi escroci care nu îi pot face rău, pentru a evita ca agentul de poliție să fie bătut, violat sau abuzat  în orice fel de alte persoane din arest, potrivit declarațiilor unor surse judiciare, citate de Spynews.

Ieșirile polițistului pedofil în curte sunt programate pentru a evita întâlnirea cu orice persoană care i-ar vrea răul. Din acest motiv, mai multe persoane aflate în Arestul Central al Poliției Capitale sunt extrem de furioase că nu se pot întâlni cu Stan, pe care ar vrea să îl pedepsească pentru faptele comise.

Condițiile înalte de siguranță de care beneficiază agentul de la Rutieră sunt cele acordate categoriilor de persoane care ar putea fi victimele violențelor în închisoare, potrivit sursei citate.

Astfel de persoane includ polițiști, procurori sau persoanele care au comis fapte care ar putea atrage răzbunarea altor deținuți.

Eugen Stan a fost arestat preventiv în urma probelor care au confirmat că abuzase sexual niște copii. După ce s-a aflat că agentul ar fi fost protejat de oficiali din Poliție, s-a produs un scandal uriaș, în urma căruia a pornit un conflict între ministrul de Interne, Carmen Dan, și fostul premier, Mihai Tudose. În urma conflictului, liderul Guvernului și-a pierdut sprijinul politic acordat de PSD și a fost înlocui de Mihai Fifor, ca interimar.

Tag-uri:
Stan, Eugen Stan, politist pedofil, pedofil protejat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1779.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1779-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Eugen Stan s-ar afla în acest moment într-o celulă alături de doi escroci care nu îi pot face rău, pentru a evita ca agentul de poliție să fie bătut, violat sau abuzat  în orice fel de alte persoane din arest, potrivit declarațiilor unor surse judiciare, citate de Spynews.Ieșirile polițistului...

Preluat de la EVZ