Deși Gorghiu a făcut pasul înapoi în ceea ce privește șefia grupului de la Senat, ea a fost cooptată, în schimb, în formula lărgită a Biroului Executiv, unde, în funcție de context, Ludovic Orban îi solicită expertiza.

​Raluca Turcan FOTO: EVZ

Negocieri

Potrivit surselor EVZ, Raluca Turcan va câștiga lejer în fața Adrianei Săftoiu, deoarece se bucură de susținerea lui Ludovic Orban și, spre deosebire de contracandidata sa, a fost „asimilată” mai rapid de vechii liberali, cu atât mai mult cu cât a asigurat președinția interimară a formațiunii și, în pofida episodului „PDL”, și-a început cariera politică în PNL.

Adriana Săftoiu FOTO: EVZ

Mize subterane

De partea cealaltă a baricadei, Adriana Săftoiu este susținută de foștii pedeliști nemulțumiți că Orban le-a epurat reprezentanții din funcțiile de conducere, instaurând un „monopol” al vechilor liberali.

Amuzament

Sursele citate ne-au dezvăluit că funcția de șef al deputaților PNL este dorită cu ardoare și de președintele Comisiei pentru administrație publică, vocalul Florin Roman, care nu s-a sfiit să-și chestioneze colegii în șoaptă, pe holurile Parlamentului, pentru a afla dacă și-ar putea alcătui o susținere. Roman a reușit să stârnească numeroase ironii printre liderii PNL, unii dintre aceștia considerându-l „ahtiat după funcții”, în condițiile în care, de fel, se încăpățânează să candideze la toate pozițiile disponibile în partid.

Tag-uri:
duelul, PNL, Raluca Trucan, Adriana Saftoiu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/turcan-evz.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/turcan-evz-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Deși Gorghiu a făcut pasul înapoi în ceea ce privește șefia grupului de la Senat, ea a fost cooptată, în schimb, în formula lărgită a Biroului Executiv, unde, în funcție de context, Ludovic Orban îi solicită expertiza.​Raluca Turcan FOTO: EVZNegocieriPotrivit surselor EVZ, Raluca Turcan va câștiga lejer în fața...

Preluat de la EVZ