Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, miercuri, că nu a auzit despre intenția premierului Viorica Dăncilă de a adopta prin OUG modificările la Codul penal și la Codul de procedură penală, el catalogând aceste aprecieri drept „petarde”.

Solicitat să comenteze posibilitatea adoptării modificărilor la Codul penal și la Codul de procedură penală prin OUG, Dragnea a răspuns: „Este vorba de implementarea unei Directive europene, de implemnetare deciziilor CEDO și ale CCR, în Parlament”.

„Eu nu am auzit de la doamna prim-ministru intenția de a adopta vreo Ordonanță în sensul ăsta și nu cred. Nu s-a vorbit de așa ceva, sunt numai petarde”, a spus Dragnea.

El a mai arătat că Parlamentul va pune în acord cu deciziile CCR și prevederile din legile Justiției declarate neconstituționale.

„Legile justiției vor fi puse în acord cu deciziile CCR, sunt deja 2 legi care se întorc la Parlament”, a spus Dragnea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/dragnea-despre-modificarea-codului-penal-prin-oug-numai-petarde-46530.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/dragnea-despre-modificarea-codului-penal-prin-oug-numai-petarde-46530-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv