Marți seară a apărut o nou acuzație de aceeași natură împotriva procurorului, din partea fostei soții a primarului din micul oraș din Caraș-Severin. Femeia a oferit jurnaliștilor de la Antena 3 mai multe detalii cu privire la propunerile de natură sexuală pe care Bucurică i le-ar fi făcut.

„Profita de orice apropiere a noastră ca să pună mâna pe mine, apoi a început cu întâlniri. Mi-a spus să ne întâlnim în biroul lui, a fost urât. Nu ne-am întâlnit niciodată doar noi doi(…). Profita de orice ocazie ca să stea lângă mine, într-o seară trebuia să merg la mătușa mea și a venit în parcare, m-a tras de mână. Intențiile lui nu au fost plăcute, i-am spus fostului meu soț că nu mi se pare normal și multă lume are frică de el”, a declarat femeia din Oravița.

„Nu a fost plăcut(…). Mi-a spus să mergem în patul lui Costel (fostul soț al femeii – n.r.). Avea intenții de natură sexuală. În Oravița prea multe femei tac din cauza lui”, a adăugat aceasta.

În acest moment, Bucurică este cercetat disciplinar, în urma deciziei procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Bărbatul a fost acuzat de o avocată dintr-un dosar pe care îl investiga.

Tag-uri:
Bucurica, procuror, oravita, victima, hartire sexuala

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1788.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1788-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Marți seară a apărut o nou acuzație de aceeași natură împotriva procurorului, din partea fostei soții a primarului din micul oraș din Caraș-Severin. Femeia a oferit jurnaliștilor de la Antena 3 mai multe detalii cu privire la propunerile de natură sexuală pe care Bucurică i le-ar fi făcut.„Profita de...

Preluat de la EVZ