„Capii sistemului sunt Maior, Coldea. E clar că studenţii lui Coldea sunt vaccinaţi impropriu, stimabila şefă a DNA care face vânătoare de oameni. Erau într-o frăţie remarcabilă în noaptea alegerilor din 2009. Nu asta e lista completă. Mai e şi Dumbravă de la SRI care dădea consultanţă judecătorilor. Mă uitam cum i s-a înroşit nasul. 

E un fel de Pinochio. Ce ăia de la Inspecţia Judiciară sunt chiori şi orbi? De ce au sancţionat-o? Să nu creadă că rămân nepedepsiţi! Nu poţi să îţi baţi joc de drepturile şi libertăţile oamenilor!”, a declarat Tăriceanu.

Despre scandalul SPP 

Şeful Senatului intervine în scandal şi îl somează pe Klaus Iohannis să ia măsuri. „E un moment extrem de grav. O astfel de funcţie de broker politic a unei instituţii de securitate naţională este de nedorit, inacceptabilă. Pune sub semnul întrebării încrederea cetăţenilor în aceste instituţii. Va trebuie dezlegat acest ghem. Parlamentul are un rol aici. 

SPP e sub conducerea preşedintelui ţării. E responsabilitatea preşedintelui. Sper ca Iohannis să nu se facă că plouă în această situaţie anormală. Eu nu ştiu care sunt problemele preşedintelui dacă aceasta este o non-problemă”, a mai spus Tăriceanu. 

Tag-uri:
tariceanu, spp, kovesi, atac, iohannis, masuri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1847.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1847-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Capii sistemului sunt Maior, Coldea. E clar că studenţii lui Coldea sunt vaccinaţi impropriu, stimabila şefă a DNA care face vânătoare de oameni. Erau într-o frăţie remarcabilă în noaptea alegerilor din 2009. Nu asta e lista completă. Mai e şi Dumbravă de la SRI care dădea consultanţă judecătorilor. Mă...

Preluat de la EVZ