„O să intre în fotbal când iese din pușcărie”

„Vreau să vă spun ceva în premieră, ceva ce n-am mai spus. Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie când a văzut un sondaj în care a fost votat de 18.000 de oameni care îl vor la Dinamo. O să intre în fotbal când iese din pușcărie, vine pentru a se lupta cu mine! Doar din sezonul viitor ar putea investi Borcea, alături de alți doi investitori, așa mi-a spus. La Dinamo el va comanda, el vrea să pună tot la punct milimetric. E posibil ca Negoiță să rămână”, a afirmat Becali la Pro X.

El a mai spus că și Nicolae Badea, fost președinte al „roș-albilor” s-ar putea întoarce la Dinamo.

Așteaptă verdictul în dosarul „Mită pentru judecătoare”

Cristi Borcea a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” la 6 ani și 4 luni cu executare și ar putea fi eliberat în luna aprilie a acestui an. Însă, fostul acționar al dinamoviștilor n-a scăpat de problemele din justiție. El este implicat, alături de Ioan și Victor Becali în dosarul „Mită pentru judecătoare”. Procesul se află pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție și cel mai probabil, magistrații vor da un verdict în această primăvară.

Conform unor apropiați ai lui Borcea, omul de afaceri va reveni la Dinamo doar în cazul în care va fi achitat în dosarul în care inculpată mai este și fosta judecătoare Geanina Terceanu.

Tag-uri:
Borcea, revine, Dinamo, condamnare, fotbal

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1804.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1804-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
„O să intre în fotbal când iese din pușcărie”„Vreau să vă spun ceva în premieră, ceva ce n-am mai spus. Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie când a văzut un sondaj în care a fost votat de 18.000 de oameni care îl vor la Dinamo. O...

Preluat de la EVZ