EVZ vă prezintă declarațiile lui Theodor Paleologu.

Prizonierul PSD

„Preşedintele Iohannis a reuşit o contraperformanţă politică fabuloasă şi anume în 2014 a fost ales cu o majoritate extrem de confortabilă. Doi ani mai târziu, prin prestaţia sa, a adus o majoritate covârşitoare a PSD-ului în Parlament. El e de acum prizonierul neputincios al PSD-ului”.(…)

Doi ani catastrofali

Eu cred că preşedintele Iohannis ar trebui să anunţe de pe acum că nu mai candidează în 2019, pentru că bilanţul lui este extraordinar de prost. Sigur, poate să facă declaraţii, a spus foarte bine ce a spus la învestirea Guvernului (…), dar în ceea ce priveşte bilanţul stă foarte prost şi e vorba de catastrofa primilor doi ani.

Cum se explică eșecul PNL

Preşedintele Klaus Iohannis este parțial vinovat de eşecul PNL-ului. El a vrut ca doamna Gorghiu să fie preşedinte PNL, ca să nu-i facă concurenţă cineva. Or o persoană ca doamna Gorghiu a pus şi a favorizat în partid oameni încă mai jos decât ea, mai mediocri decât ea şi asta explică dezastrul PNL-ului din 2016. Deci într-o anumită măsură preşedintele este vinovat de degringolada PNL-ului. De aia spun că ar trebui să se gândească foarte serios să se retragă de pe acum, pentru că dacă face ca Emil Constantinescu, îşi ia o responsabilitate foarte mare, nu poţi să te retragi cu doar câteva luni înainte. Iar prestaţia lui nu e deloc convingătoare!”, a avertizat Theodor Paleologu.

Tag-uri:
Bomba, Paleologu, Iohannis, candidatura, PSD, prizonierul PSD, RFI, Theodor Paleologu, PNL

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1790.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1790-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
EVZ vă prezintă declarațiile lui Theodor Paleologu.Prizonierul PSD „Preşedintele Iohannis a reuşit o contraperformanţă politică fabuloasă şi anume în 2014 a fost ales cu o majoritate extrem de confortabilă. Doi ani mai târziu, prin prestaţia sa, a adus o majoritate covârşitoare a PSD-ului în Parlament. El e de acum...

Preluat de la EVZ