Ioan Bene trebuia să fie încarcerat la Penitenciarul Gherla. 

„La data de 31.01.2018, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Cluj. Pe numele a doi bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, respectiv comuna Iclod, judeţul Cluj, au fost emise mandate de executare a unor pedepse de 6 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, tentativă de complicitate la infracţiunea de spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv 3 ani închisoare pentru dare de mită. Poliţiştii efectuează cercetări privind un al treilea bărbat care a fost dat în urmărire. Cei doi bărbaţi au fost introduşi în Penitenciarul de Maxima Siguranţă Gherla”, informează IPJ Cluj. 

Potrivit unor surse judiciare citate de DcNews.ro, persoana dată în urmărire este Ioan Bene, iar ceilalţi doi condamnaţi, Horea Uioreanu şi omul de afaceri Vasile Păgăcean, au fost duşi la Penitenciarul Gherla.

Aceleaşi surse spun că, în cazul în care nu va fi găsit, Ioan Bene va fi dat în urmărire internaţională, existând suspiciuni că ar fi plecat din ţară. 

Tag-uri:
ioan bene, urmarire generala, condamnat, uioreanu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1851.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1851-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ioan Bene trebuia să fie încarcerat la Penitenciarul Gherla. „La data de 31.01.2018, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Cluj. Pe numele a doi bărbaţi din municipiul Cluj-Napoca, respectiv comuna Iclod, judeţul Cluj, au fost emise...

Preluat de la EVZ