Ecaterina Andronescu a declarat „nu este nicio justificare (n.r. pentru schimbarea sa), dar, dacă aceasta este decizia președintelui (n.r. Liviu Dragnea), o respect”. 

În ceea ce privește reproșurile pe care ar putea să i le aducă lui Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu a răspuns: „M-aș fi așteptat să o explice”.  Mai mult, Ecaterina Andronescu confirmă informațiile DCNews: ”Cineva mi-a spus și mie cu puțin timp înainte că votul era deja rezolvat”.  „Nu am stat niciodată cu mâna întinsă după o funcție, niciodată”. a mai precizat Ecaterina Andronescu.

În același timp, Ecateriana Andronescu a adăugat: „Știți ce mă revoltă de mine, ce se spune dedesubt. Doamna Firea mi-a trimis un mesaj că a aflat că sunt supărată pe domnia sa. Cine face astfel de dialoguri pe dedesubt…. eu personal nu-mi aduc aminte să fi spus de rău despre un coleg. Am încercat să temperez de câte ori mi-a stat în putință. Că cineva se duce și încearcă să pună pe unul împotriva altuia mi se pare fără sens și niciodată nu o să fac parte din așa ceva”.  „Eu cred că ar trebui să existe niște criterii în alegerea oamenilor, dacă vrem să facem perfomanță.” a mai spus senatoarea PSD. 

Tag-uri:
andronescu, ecaterina andronescu, dragnea, repros, functie, senat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1840.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1840-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Ecaterina Andronescu a declarat „nu este nicio justificare (n.r. pentru schimbarea sa), dar, dacă aceasta este decizia președintelui (n.r. Liviu Dragnea), o respect”. În ceea ce privește reproșurile pe care ar putea să i le aducă lui Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu a răspuns: „M-aș fi așteptat să o explice”.  Mai...

Preluat de la EVZ