Moartea lui a survenit la mai putin de trei saptamani de cand a castigat la loterie, cumparand un bilet razuibil din localitatea de bastina, Sidney, aflata in apropierea New York-ului,  notează 3dots.ro.

El a declarat unei televiziuni ca banii au venit tocmai la timp, pentru a-si cumpara o camioneta, a-si plati datoriile si a investi pentru viitorul lui.  “Viitorul meu va fi altfel decat speram”, a mai spus el, dupa ce a aflat ca a castigat o suma atat de mare de bani.

Ce este şi mai trist în povestea lui Donald, nu avea asigurare medicala, nu se simtea bine de ceva vreme si, cand a pus mana pe bani, s-a dus la doctor. Din pacate, banii au venit prea tarziu, Sevastano avea cancer la plamani si metastaze la creier.  Banii vor reveni mamei sale, celor doua surori si celor patru frati.

Tag-uri:
milion, dolari, loto, american, Donald

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1771.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1771-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Moartea lui a survenit la mai putin de trei saptamani de cand a castigat la loterie, cumparand un bilet razuibil din localitatea de bastina, Sidney, aflata in apropierea New York-ului,  notează 3dots.ro.El a declarat unei televiziuni ca banii au venit tocmai la timp, pentru a-si cumpara o camioneta, a-si...

Preluat de la EVZ