După ce starea ei părerea să fie mai bună, un anunț îngrijorează însă pe toată lumea. 

Conform spuselor fiicei sale, Anamaria, artista suferă de afecțiuni ale inimii, dar se pare că situația este mult mai delicată. 

„Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă la pancreas, care i-a provocat şi alte afecţiuni”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu, în pentru România TV.

Artista începuse să se simtă mai bine. Se pare că venirea Ancăi, fata cea mare a cântăreței i-a produs o stare de bine: „S-a bucurat s-o vadă pe Anca, dar este extrem de nervoasă pentru că nu poate vorbi. Nu își amintește aproape nimic, cu excepția versurilor cântecelor sale. Din fericire, pe Ana Maria și pe Anca le recunoaște. Partea stângă este paralizată în totalitate. Se chinuie să-și amintească unele detalii. Dacă una dintre fete părăsește rezerva în care se află sub observație medicală devine agitată și chiar plânge”, au transmis persoane apropiate familiei Prodan pentru prostul TV Antena 1. 

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, este o cântăreaţă populară cunoscută şi pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. Pe 29 noiembrie 2002, preşedintele Ion Iliescu i-a conferit Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a. 

Tag-uri:
prodan, ionela prodan, stare de sanatate, boala, spital, ionela prodat internata

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1754.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1754-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
După ce starea ei părerea să fie mai bună, un anunț îngrijorează însă pe toată lumea. Conform spuselor fiicei sale, Anamaria, artista suferă de afecțiuni ale inimii, dar se pare că situația este mult mai delicată. „Ionela Prodan a fost internată la Fundeni, dar nu pentru inimă. Are o problemă gravă...

Preluat de la EVZ