Mirabela Dauer trece din nou prin moment dificile. Problemele de sănătate nu-i mai dau pace, astfel că artista a ajuns de urgenţă la spital, iar starea ei nu e deloc aşa cum şi-ar dori. Medicii nu i-au dat veşti bune și nu au mai putut face nimic pentru a-i salva unul din rinichi, motiv pentru care au decis ca acesta să fie extirpat, informează Spy News.

Mirabela Dauer se simte NEDREPTĂȚITĂ de stat. Ce PENSIE primește artista, după O VIAȚĂ pe scenă: „Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile”

În urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi. Pentru a elimina orice problemă, a fost extirpat rinichiul respectiv.

Intervenţia chirurgicală a reușit și artista se simte bine acum. Cu toate acestea, primeşte îngrijiri medicale şi medicamentaţia necesară, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
mirabela dauer, operatie, rinichi extirpat

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1674.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1674-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mirabela Dauer trece din nou prin moment dificile. Problemele de sănătate nu-i mai dau pace, astfel că artista a ajuns de urgenţă la spital, iar starea ei nu e deloc aşa cum şi-ar dori. Medicii nu i-au dat veşti bune și nu au mai putut face nimic pentru a-i...

Preluat de la EVZ