Bărbatul, amendat cu 200 de lei, a postat ulterior pe Facebook procesul verbal de sancţionare pentru a-şi susţine afirmaţiile, precum şi un comentariu din care rezultă că l-a numit “bou” pe poliţistul respectiv, indicând însă numai secţia la care acesta lucrează, nu şi numele poliţistului.

Poliţiştii confirmă faptul că bărbatul a fost amendat după ce a adresat injurii unui poliţist pe reţeaua de socializare, sancţiunea fiind aplicată conform Legii nr. 61 pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare.

“Este vorba despre un bărbat care a fost amendat pentru injurii, sancţiunea aplicată fiind în cuantum de 200 lei”, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin, precizează Agerpres.

Tag-uri:
facebook, amenda, Galati

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1731.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1731-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Bărbatul, amendat cu 200 de lei, a postat ulterior pe Facebook procesul verbal de sancţionare pentru a-şi susţine afirmaţiile, precum şi un comentariu din care rezultă că l-a numit 'bou' pe poliţistul respectiv, indicând însă numai secţia la care acesta lucrează, nu şi numele poliţistului.Poliţiştii confirmă faptul că bărbatul...

Preluat de la EVZ