Stere Halep a rupt tăcerea. Deşi constănțeanca a evitat să spună dacă piteşteanul Radu Barbu (34 de ani) – cel alături de care a petrecut o vacanţă minunată în stațiunea de lux Portofino, de pe riviera Italiei – este iubitul ei, tatăl acesteia a fost mult mai deschis faţă de acest subiect.

„Întotdeauna, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Ea este un copil normal, care trebuie să stea de vorbă. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie… Vorbim doar de o prietenie! Nimic altceva”, a declarat Stere Halep, potrivit Spy News.

Părintele celei care a ajuns până în finala turneului Australian Open a afirmat că „Super-Simo” a fost afectată de tot ceea ce s-a scris în presă despre ea şi despre Radu Barbu: „Acest lucru e deranjant pentru Simona, dar şi pentru noi, ca familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate”, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
tata, stere halep, simona halep, legatura, radu barbu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1688.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1688-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Stere Halep a rupt tăcerea. Deşi constănțeanca a evitat să spună dacă piteşteanul Radu Barbu (34 de ani) - cel alături de care a petrecut o vacanţă minunată în stațiunea de lux Portofino, de pe riviera Italiei – este iubitul ei, tatăl acesteia a fost mult mai deschis faţă de acest...

Preluat de la EVZ