Decizia a fost publicată, marți, în Monitorul Oficial.

Raportul negru

Darius Vâlcov a făcut evaluarea activității Guvernului Sorin Grindeanu, în urma căreia PSD și ALDE au retras sprijinul propriului cabinet. Din evaluarea lui Vâlcov, fostul Guvern nu și-a îndeplinit majoritatea obiectivelor din programul de guvernare.

În cabinetul Mihai Tudose, Vâlcov a fost consilierul vicepremierului Marcel Ciolacu. „Darius Vâlcov este consilier la Guvern şi m-am întâlnit de foarte multe ori cu el acolo. Este consilierul vicepremierului Marcel Ciolacu. Mă întâlnesc cu el la Guvern şi nu pot să nu spun lucrul acesta”, a relatat ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu.

Vâlcov a fost, în perioada 2014-2015, ministru delegat pentru Buget și ministru de Finanțe.

Consultant

„Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare (…) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire”, a spus Dragnea, anul trecut.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru, liderul PSD a spus că “îşi asumă asta”, pentru că Vâlcov este un profesionist.

“Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (…) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta”, a declarat Dragnea.

Tablouri ascunse în pereți

Într-unul din dosarele pornite pe numele lui Darius Vâlcov, procurorii au găsit zeci de tablouri care i-ar aparține acestuia, opere de artă semnate de pictori celebri precum Nicolae Grigorescu, Gheorghe Petrașcu sau Nicolae Tonitza, dar și tablouri semnate de Renoir și Picasso. Tablourile ar fi fost ascunde în pereții falși ai unor imobile din București și Olt.

Tag-uri:
grindeanu, dancila, valcov, consilier

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1757.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1757-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Decizia a fost publicată, marți, în Monitorul Oficial.Raportul negruDarius Vâlcov a făcut evaluarea activității Guvernului Sorin Grindeanu, în urma căreia PSD și ALDE au retras sprijinul propriului cabinet. Din evaluarea lui Vâlcov, fostul Guvern nu și-a îndeplinit majoritatea obiectivelor din programul de guvernare.În cabinetul Mihai Tudose, Vâlcov a fost...

Preluat de la EVZ