Prezența extratereștrilor pe Terra începe să aibă cât mai multă atenție, atât din partea mass-mediei, cât și din partea anchetatorilor. Ultimele cazuri, înregistrate, dau fiori omenirii. 

Detaliile celor trei înregistrări, precum și informațiile oferite de martori sunt analizate atent de NUFORC, Centrul Național de Raportare a OZN-urilor. 

Primul caz a fost în Pasadena, California, la ora 12:45. Acolo au fost văzute cinci OZN-uri circulare, susțin martorii. 

“Vărul meu a ieșit să arunce gunoiul. S-a întors rapid și ne-a spus că sunt OZN-uri afară. Inițial, am crezut că glumește, dar acestea au fost observate de mine, nevasta mea și copiii. Totul a durat mai mult de 15 minute”, a precizat un martor, citat de express.co.uk. 
Celelalte două evenimente au avut loc în Carlsbad, California, la 14:30 și Hollywood, Florida, la 20:00. 

Poziția pe care NUFORC o are față de evenimentele prezentate alimentează ipoteza martorilor. “Sunt mai mulți martori ai evenimentelor. Înregistrările video au însoțit raportul scris. Ideea noastră inițială a fost aceea că obiectele puteau fi păsări, dar nu aveau comportamentul specific”. Controversele în jurul cazului vor continua și zilele următoare, în funcție de rezultatul raportului. 

Tag-uri:
OZN, UFO, OZN VIDEO, VIDEO, UFO VIDEO, extraterestri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1749.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1749-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Prezența extratereștrilor pe Terra începe să aibă cât mai multă atenție, atât din partea mass-mediei, cât și din partea anchetatorilor. Ultimele cazuri, înregistrate, dau fiori omenirii. Detaliile celor trei înregistrări, precum și informațiile oferite de martori sunt analizate atent de NUFORC, Centrul Național de Raportare a OZN-urilor. Primul caz a fost...

Preluat de la EVZ