De asemenea,George Soros declară că nu-i place moneda Bitcoin deoarece este prea speculativă. „E un balon de săpun bazat pe neînțelegere și nu o monedă”, decretează finanțatorul maghiar într-unul dintre cele mai dure atacuri ale sale din timpul „petrecerii sale de joi” de la Forumul Economic Mondial de la Davos, informează Rador.ro.

În ceea ce-l privește pe Vladimir Putin, Soros declară că nu-l place deloc. „El conduce un stat mafiot și Trump ar vrea să facă la fel, numai că nu-i permite Constituția”, declara Soros la începutul evenimentului, o cină cu invitați speciali organizată într-un mare hotel din stațiunea alpina.

Dar cel mai puternic atac este cel împotrivă marilor platforme digitale. În primul rând împotrivă Facebook și Google. „Au devenit din ce în ce mai puternici- declară afaceristul de 87 de ani cu mintea lucidă-împiedică inovația și au cauzat multe alte probleme pe care le-am conștientizat de-abia acum”. Soros susține că rețelele sociale “exploatează mediul social și că sunt deosebit de nefaste deoarece influnteaza modul de gândire al oamenilor, după care se comportă că și cum nu ar fi conștienți de asta”, declara George Soros, potrivit Știri pe surse.

Tag-uri:
george soros, critici, trump, putin, stat mafiot

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1709.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1709-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
De asemenea,George Soros declară că nu-i place moneda Bitcoin deoarece este prea speculativă. „E un balon de săpun bazat pe neînțelegere și nu o monedă”, decretează finanțatorul maghiar într-unul dintre cele mai dure atacuri ale sale din timpul „petrecerii sale de joi” de la Forumul Economic Mondial de la...

Preluat de la EVZ