Mai exact, deputatul PSD îi acuză pe aceştia de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu. Andreea Cosma susţine că în timpul percheziţiei la biroul ei notarial a fost ridicată întreaga arhivă notarială, „fără a fi lăsate copii de pe acte în arhivă, astfel cum prevăd normele legale în vigoare”, potrivit informațiilor flux24.ro.

DON JUAN-ul de la DNA. Cum a terorizat-o procurorul „PORTO.ro.CALĂ” pe Andreea COSMA. „ZDREANȚA” care UCIDEA DESTINE trimitea MESAJE de AMOR

 

 

Andreea Cosma susţine în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, „cu ocazia efectuării percheziției și a ridicării documentelor notariale au fost încălcate o serie de norme”. Mai exact, susţine aceasta că „percheziția la biroul notarial a durat 8 ore și s-a finalizat cu ridicarea întregii arhive notariale, fără a fi lăsate copii de pe acte în arhivă, astfel cum prevăd normele legale în vigoare”.

 

De altfel, Andreea Cosma a declarat luni seara, la România TV: „Primul dosar al lui Sebastian Ghiţă a fost făcut după ce procurorii mi-au luat arhiva notarială. Pe baza a ce au găsit acolo, în actele notariale, procurorii au construit dosare„.

 

BOMBĂ în DOSARUL GHIȚĂ! Procurorul “Portocală” a fost reaudiat la cererea DNA, fiind suspectat de mărturie mincinoasă. Ponta, citat în instanță

 

Ce este specificat în plângerea depusă împotriva procurorului Negulescu

În plângerea depusă luni, împotriva procurorului Negulescu şi a celor patru poliţişti, este specificat:

„Cu privire la alegerea momentului efectuării perchezițiilor domiciliare, atât la sediul meu profesional, cât și la domiciliu.

 Cu titlu prealabil, arăt că biroul unui notar nu este o persoană juridică distinctă, deoarece profesia de notar este o profesiune liberală, care se exercită de o persoană fizică autorizată. Acest lucru rezultă și din adresa nr.683/8.02.2014, a Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România (atașată prezentei). Așadar, potrivit legii, nu era posibilă efectuarea percheziției în același timp atât la sediul meu profesional, cât și la domiciliu. Or, nu numai că perchezițiile s-au derulat concomitent (la data de 6.11.2013, între orele 11,30 – 19,30 s-a derulat percheziția la sediul meu profesional, iar între 11,40 – 13,40 la domiciliul meu, astfel cum rezultă din documentele anexate) dar aceste percheziții simultane au fost efectuate în perioada în care l-am anunțat pe procurorul Negulescu faptul că voi pleca din țară, deplasându-mă în Hong Kong în perioada 2-9 noiembrie 2013, fiind încălcate și dispozițiile art. 104 alin. 2 CPP în vigoare la acea dată. 

Faptul că l-am anunțat pe acest procuror cu privire la  împrejurarea că mă voi deplasa în afara țării îl probez cu martorii. Această dată a fost aleasă intenționat de procurorul Negulescu tocmai pentru ca eu să nu pot participa la percheziție, să nu pot reacționa și să mă opun la ridicarea ilegală a documentelor ce mi-au fost sustrase cu încălcarea legii. (…) Reglementările legale în vigoare nu permiteau ridicarea în totalitate a arhivei mele notariale”, susţine Andreea Cosma în plângerea penală depusă.

Fiica fostului preşedinte al CJ Prahova susţine, de asemenea, că „împotriva mea era pusă în mișcare acțiunea penală numai în privința unor fapte de evaziune fiscală care nu aveau legătură cu activitatea ce rezulta din contractele autentificate de mine în calitate de notar”.

Tag-uri:
negulescu, portocala, andreea cosma, plangere penala, ghita, dosar

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1692.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1692-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Mai exact, deputatul PSD îi acuză pe aceştia de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi abuz în serviciu. Andreea Cosma susţine că în timpul percheziţiei la biroul ei notarial a fost ridicată întreaga arhivă notarială, „fără a fi lăsate copii de pe acte în arhivă, astfel cum prevăd normele...

Preluat de la EVZ