Prezent în platoul postului de televiziune Digi 24, Victor Ponta l-a acuzat pe Tudose că a dat bir cu fugiții în lupta cu Dragnea și nici măcar nu a încercat să se lupte, deși avea un sprijin mai consistent decât Sorin Grindeanu.

”Tudose a fugit de pe teren, măcar Grindeanu s-a bătut până la capăt. Tudose nici măcar nu s-a bătut, deși avea un sprijin de 10 ori mai mare decât Sorin Grindeanu.

Eu am jucat doar șah cu Mihai Tudose și nu-mi pot imagina cum a fugit de pe teren înainte să mute primul pion.

În momentul în care s-a dus în CEX-ul controlat de Liviu Dragnea fără să ia o serie de decizii pe care le iei, dacă ești tu prim-ministru, nu condus de altcineva, atunci iei niște măsuri pe care le poți lua ca premier.

Nu te cerți pe Facebook cu un premier. Am fost ministru în 3-4 guverne, am fost premier, dar înainte de CEX trebuia să ia o serie de măsuri.

Acum Liviu Dragnea are toată puterea. El conduce Guvernul, Parlamentul, PSD, Curtea de Conturi și a primit un cec în alb de la domnul Iohannis”, a spus Victor Ponta, la Digi24.

Tag-uri:
ponta, tudose, guvern, premier, cex, psd

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1767.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1767-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prezent în platoul postului de televiziune Digi 24, Victor Ponta l-a acuzat pe Tudose că a dat bir cu fugiții în lupta cu Dragnea și nici măcar nu a încercat să se lupte, deși avea un sprijin mai consistent decât Sorin Grindeanu.”Tudose a fugit de pe teren, măcar Grindeanu...

Preluat de la EVZ