Președintele a criticat politica economică a acestora, dar și schimbările dese de Guvern sau modificarea legilor justiției. Lia Olguța Vasilescu a reacționat imediat la vorbele lui Iohannis. 

„Ne-a certat Iohannis că am promis creșteri de salarii și unora le-a scăzut. Haideți, să îi explic lui Iohannis. Dumnealui și nouă ne-au scăzut salariile cu 40%. S-au redus salariile bugetarilor de lux și nu mă așteptam ca Iohannis să îi plângă. Au salarii de 12.000 și nu e echitabil. Îi scad salariul de la 1 ianuarie. E vorba de 3% dintre bugetari cărora le scad salariile”, a spus Vasilescu în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Reamintim că președintele Klaus Iohannis a lansat un avertisment la adresa coaliției de guvernare, în discursul susținut la ceremonia de depunere a jurământului de către miniștrii Guvernului Dăncilă.

„În justiție, schimbarea legislației a fost forțată, ignorând argumentele întregului sistem judiciar, dar și numeroasele critici venite inclusiv de la partenerii noștri externi. Există o linie roșie pe care guvernanții și decidenții majorității nu au voie să o depășească. Afectarea independenței justiției este de neacceptat! Coaliția aflată la putere nu trebuie să ignore semnalul transmis de sute de mii de români, care de un an de zile continuă să susțină în stradă statul de drept”, a scris Iohannis.

Tag-uri:
Iohannis, olguta vasilescu, declaratii, atac, guvern, viorica dancila

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1677.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1677-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președintele a criticat politica economică a acestora, dar și schimbările dese de Guvern sau modificarea legilor justiției. Lia Olguța Vasilescu a reacționat imediat la vorbele lui Iohannis. „Ne-a certat Iohannis că am promis creșteri de salarii și unora le-a scăzut. Haideți, să îi explic lui Iohannis. Dumnealui și nouă ne-au...

Preluat de la EVZ