Mircea Badea este implicat într-un scandal uriaş cu o celebră casă de pariuri. Realizatorul Antenei 3 a anunţat pe pagina sa de Facebook că şi-a închis contul, atacând dur site-ul de pariuri.

“Gata, mi-am închis contul la descreieraţii ăştia securistoizi. În cont mai aveam câteva zeci de milioane. Să le ia dracu! Să le folosească la înmormântare”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituţia care controlează jocurile de noroc din România, ne-a precizat că ţine legătura cu respectiva casă de pariuri printr-un avocat. “Noi controlăm casa de pariuri, au un reprezentant legal cu care ţinem legătura. Avem treabă cu ei strict legat de acte”, a declarat o reprezentantă a ONJN pentru cancan.
Mircea Badea obişnuia să posteze pe reţelele de socializare bilete câştigătoare la pariuri. Sumele mizate de realizatorul Antenei 3 erau destul de mari, de câteva mii de lei.

Tag-uri:
mircea, badea, mircea badea, mircea badea scandal, mircea badea antena 3

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1743.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1743-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mircea Badea este implicat într-un scandal uriaş cu o celebră casă de pariuri. Realizatorul Antenei 3 a anunţat pe pagina sa de Facebook că şi-a închis contul, atacând dur site-ul de pariuri. 'Gata, mi-am închis contul la descreieraţii ăştia securistoizi. În cont mai aveam câteva zeci de milioane. Să le...

Preluat de la EVZ