Potrivit lui Raoul, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi, Mirabela Dauer a descoperit că are o formațiune cancerigenă incipientă la unul din rinichi.

“Despre Mirabela Dauer știu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziționată greșit și a fost necesară extirparea rinichiului și a pietrei, a tumorei. Operația a avut loc azi și acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret.

Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operația o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că știam de operație, a fost ținută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă și a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătite să o ajute oricând”, a spus Raoul, la Antena Stars. 

După ce vestea privind problemele sale de sănătate s-a răspândit, Mirabela a confirmat pe pagina sa de Facebook că a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și că “urmează o perioadă de recuperare”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/jhjhj-4-46482.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/jhjhj-4-46482-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv