Marina Almașan a publicat pe pagina sa de socializare o imagine care arată că pregătirile pentru un nou sezon „Femei de 10, Bărbați de 10” au început alături de un nou partener de prezentare. „Astăzi, în Studioul muzical al Televiziunii Române, am înregistrat noua variantă a genericului muzical “Femei de 10, Bărbați de 10”, asistați de compozitorul Andrei Tudor și regizorul muzical Liviu Elekeș.

A, un mic detaliu! Să vă spun cine este noua voce a genericului? Sau, altfel spus, “noul Mircea Radu”?!? Deocamdată am decis să vă mai fierb puțin! (dibaciul și talentatul fotograf Mugur Cristescu a știut cum să ne pozeze, pentru a păstra taina). Oricum, vă avertizez : veți avea o surpriză imensă! Plăcută, firește, căci eu nu fac decât surprize plăcute! ”, a scris vedeta TVR 2.

Contactată de EVZ, Marina Almășan a dezvăluit criteriile care au condus-o să facă alegerea: „Păi…în primul rând, să fie un om cu nervii tari! Nu e ușor să  mă ai ca partener, chiar și numai de prezentare! Eu fiind o persoană workaholică și perfecționistă, nu pot tolera lânga mine un leneș și un prost. 

Colegul meu de prezentare trebuie să fie un om de spirit, frumos pe dinăuntru (fizicul mă interesează cel mai puțin: hidos să nu fie, ca nici eu nu sunt o primadonă), să fie spontan, inspirat, creativ. Să aibă spirit ludic și să nu fie comod: să se aplece fără să mormăie, pentru a ridica mănușile pe care i le voi arunca , în direct. Dar, fireste, principalul criteriu este să existe între noi „chimie”, fară de care nu poate ființa niciun cuplu, nici măcar cel „de scenă”!” .

Tag-uri:
marina, marina almasan, emisiune, coleg, mircea radu, schimbare

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1742.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1742-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Marina Almașan a publicat pe pagina sa de socializare o imagine care arată că pregătirile pentru un nou sezon „Femei de 10, Bărbați de 10” au început alături de un nou partener de prezentare. „Astăzi, în Studioul muzical al Televiziunii Române, am înregistrat noua variantă a genericului muzical “Femei...

Preluat de la EVZ