Medicii din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova, spun că sistemul medical a pierdut astăzi unul dintre cei mai buni medici. „ Am aflat vestea tristă legată de prof. dr. Tudor Udriștoiu. Suntem toți afectați pentru că ne-a fost profesor, coleg, exemplu în multe situații. A fost un medic extraordinar și un promotor al psihiatriei moderne. Din 1991 a condus Secția de Psihiatrie I, din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova.
A fost un bun manager al secției și un medic foarte apreciat de pacienți. A condus această secție până la vârsta de 70 de ani, apoi a fost înlocuit din funcție de către Senatul Universității de Medicină și Farmacie cu fiul său, Ion Udriștoiu“, a spus dr. Luiza Popa, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova, notează GdS.

Pentru bolnavi și studenții săi a fost o legendă vie. Prins între consultații, şedințe și congrese, profesorul a găsit mereu timp să vorbească despre problemele sistemului medical românesc pe care nu l-a părăsit, deși era plin de hibe.

Dumnezeu să-l odihnească!

Tag-uri:
Tudor, Udriștoiu, decedat, medic, profesor, Craiova

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1760.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1760-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSanatate
Medicii din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova, spun că sistemul medical a pierdut astăzi unul dintre cei mai buni medici. „ Am aflat vestea tristă legată de prof. dr. Tudor Udriștoiu. Suntem toți afectați pentru că ne-a fost profesor, coleg, exemplu în multe situații. A fost un medic extraordinar...

Preluat de la EVZ