„Instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, SIE şi puţin SPP. Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP a fost implicat mai mult decât e cazul”, a spus liderul PSD referitor la legăturile lui Tudose cu serviciile de informaţii.

REPLICA DEVASTATOARE a lui Dragnea la ATACUL lui Codrin Ștefănescu. Ce spune LIDERUL despre subordonatul său. „Chestiuni MICI, mărunte”

„Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele partidului. Dacă același tip de discuție l-a avut și cu Grindeanu sau Tudose putem începe să avem explicații. Mi se pare un lucru foarte grav”, a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Antena3.

Tag-uri:
liviu, dragnea, executat, psd, partid

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1695.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1695-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, SIE şi puţin SPP. Mai mulţi colegi mi-au zis că şeful SPP a fost implicat mai mult decât e cazul”, a spus liderul PSD referitor la legăturile lui Tudose cu serviciile de informaţii. REPLICA DEVASTATOARE a lui Dragnea la ATACUL lui...

Preluat de la EVZ