O mulțime impresionantă de oameni a participat, azi, la înmormântarea lui Darius Stan, tânărul de 19 ani care a provocat accidentul rutier de pe DN 7, în care au murit trei oameni: liceanul și doi soți din județul Alba.

Mii de mesaje de condoleanțe, fotografii și chiar și o melodie de comemorare au fost publicate pe paginile de socializare pentru Darius Stan, elevul de 19 ani, din Orăștie, mort în accidentul rutier petrecut sâmbătă, pe Drumul Național 7, la ieșirea din municipiu spre Sebeș.

În accidentul produs după ce elevul de clasa a douăsprezecea a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit frontal un alt autoturism, au murit doi soți din județul Alba, cu vârste de 60 de ani și 59 de ani, însă cele două victime nu au avut parte de desfășurarea de forțe de la căpătâiul tânărului.

După ce luni, profesorii și elevii Colegiului Național „Aurel Vlaicu” din Orăștie au participat la un careu în curtea colegiului, în care au depus flori și candele și au rostit discursuri în memoria lui Darius Stan, marți, sute de oameni au venit la înmormântarea sa. Mai multe camioane au purtat coroanele de flori aduse în număr impresionant la Casa de Cultură din municipiu, unde a fost privegheat Darius Stan, înainte de a fi înmormântat.

Sâmbătă, trei oameni au murit într-un accident rutier petrecut pe DN 7, la ieșirea din municipiul Orăștie: Darius Stan, elev în clasa a XII-a și fiu al unui polițist, din Orăștie, un bărbat de 60 de ani și o femeie în vârstă de 59 de ani. Ancheta efectuată de polițiști a arătat că tânărul de 19 ani, aflat la volanul unei Dacia Solenza, a intrat pur și simplu cu mașina pe contrasens și a lovit autoturismul BMW în care se aflau cei doi soți din județul Alba. Nu au fost urme de frânare, iar victimele au murit pe loc, în mașinile distruse de impactul violent.

„Tânărul circula din Direcția Orăștie spre Sebeș, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetări s-a stabilit că a pătruns pe contrasens”, informa Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/88-46508.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/88-46508-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv