„Foarte târzie, foarte putin, dar corectă excluderea lui Mircea Negulescu. Lucruri incredibile săvârşite de un singur om. Dacă se confirmă toate nu îl dai doar afară. În America nu îl apropia seara acasă. Este evident că s-au comis abuzuri şi dosare politice. Sunt şi politicieni corupţi. Din 2015 încoace sunt procurori şantajabili. Portocală, Eva, Uncheşelu. Propriul sistem nu şi-a făcut curăţenie în propria curte şi asta a dus la un război.

Protecţia a fost şi publică la adresa lui Portocală. Nu ştiu dacă îi mai ţine cineva măsura, dar vor fi mai multe lucruri care ies la iveală. oamenii politici folosesc acum aceste lucruri pentru propriul lor interes. Kovesi, prin atitudinea ei, a făcut politică, nu justiţie. Nu a răspuns nimeni nimic pentru aceste abuzuri”, a declarat Ponta la România TV. 

Mai mult decât atât, Ponta consideră că legile justiției adoptate de PSD nu au nici o valoare. „Eu ştiu să citesc legi. Ce s-a adoptat în Parlament e gargară de cancan. Nu se opreşte niciun abuz cu noile legi. Totul rămâne ca înainte. Nu e nicio modificare legislativă care să le oprească. Singura că procurorii nu mai pot să ancheteze judecători după bunul lor plac. E foarte puţin. Portocalii vor continua nestingheriţi, fără probleme.

Mulţi ani de politicieni nu se lua nimeni. Acum e exact invers. Portocală face ce vrea şi cum vrea cu oamenii politici. Nu s-a rezolvat nimic până aici”, a mai spus fostul premier.

Tag-uri:
ponta, kovesi, atac, mircea negulescu, csm, decizie, excludere, reactie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1766.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1766-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
„Foarte târzie, foarte putin, dar corectă excluderea lui Mircea Negulescu. Lucruri incredibile săvârşite de un singur om. Dacă se confirmă toate nu îl dai doar afară. În America nu îl apropia seara acasă. Este evident că s-au comis abuzuri şi dosare politice. Sunt şi politicieni corupţi. Din 2015 încoace...

Preluat de la EVZ