Capitalizarea Companiei Naţionale «Poşta Română» (CNPR) ar trebui să fie încheiată în maximum două luni”, a declarat, marţi, în contextul predării mandatului de ministru al Comunicaţiilor, Lucian Şova. „În şedinţa Guvernului (de astăzi, n.r.) va fi aprobată capitalizarea, dacă nu va apărea vreo problemă în sensul semnăturilor, că s-au schimbat miniştri”, a punctat oficialul care a adăugat că primul pas după publicarea Hotărârii va fi convocarea AGA şi demararea procedurii de achitare a datoriilor companiei către ANAF.

Guvernanţii se vor pronunţa asupra participării Statului român la majorarea capitalului social al CNPR cu suma de 170.000 mii lei, prin aport în numerar, banii urmând a fi folosiţi pentru plata datoriilor pe care compania le are către ANAF. Ministerului Comunicaţiilor este mandatat să voteze în cadrul AGA a Poştei Române mărirea capitalului social cu număr de 226.666.667 acțiuni având o valoare nominală de 1 leu.

CNPR se implică în procesul de revitalizare a presei scrise

Solicitarea mai multor publicaţii (printre care se numără şi EVZ) către conducerea Poştei Române, prin care se aduceau la cunoştinţa instituţiei anumite sincope în modul de distribuire a presei scrise prin intermediul reţelei controlate de Compania Naţională Poşta Română s-a bucurat de ecou în rândul reprezentanţilor companiei care au decis să ia în calcul reducerea timpilor de distribuţie pentru abonamentele de presă, soluţionarea problemelor şi reclamaţiilor sesizate în unele dintre oficiile Poştei, nu în ultimul rând, comercializarea, în reţeaua de oficii disponibile, a produselor de presă.

„Poşta Română reprezintă garanţia unui suport constant de distribuţie prin cea mai extinsă reţea de subunităţi din ţară şi cel mai mare număr de angajaţi de front-office din România”, se arată într-un comunicat al CNPR.

Tag-uri:
Dancila, datorie, Posta Romana, ANAF

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1763.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1763-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Capitalizarea Companiei Naţionale «Poşta Română» (CNPR) ar trebui să fie încheiată în maximum două luni”, a declarat, marţi, în contextul predării mandatului de ministru al Comunicaţiilor, Lucian Şova. „În şedinţa Guvernului (de astăzi, n.r.) va fi aprobată capitalizarea, dacă nu va apărea vreo problemă în sensul semnăturilor, că s-au...

Preluat de la EVZ