Prezent în platoul postului de televiziune Digi 24, Victor Ponta a vorbit despre numirea lui Darius Vâlcov în funcția de consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă.

„Ministru de Finanțe va fi domnul Vâlcov”, a spus fostul premier.

„Sunt mulți oameni de calitate din noul guvern, să văd dacă-i lasă să facă ceva domnul Dragnea. Alții sunt niște cârpe politice, care vor face ceea ce li se spune”, a declarat Ponta despre noul cabinet Dăncilă.

în ceea ce privește situația economică actuală, Victor Ponta a precizat că declarația lui Liviu Dragnea, că nu vor scădea salariile bugetarilor, după trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajați nu este „singura minciună”.

„Inflația, chiar dacă e o chestie care poate părea teoretică, nici eu n-am simțit-o până nu mi-a venit prima factură. Stau la bloc și am văzut-o deja. Și m-am gândit la Dragnea când am comparat-o cu cele din lunile de dinainte. Majoritatea oamenilor din țara asta știu cât au dat pe un coș la un supermarket și acum, pe același coș, că nu au început deodată să mănânce icre ngre și nu știu ce languste, prețu-i altul. Astea sunt lucruri care nu se văd într-o zi sau într-o lună”, a precizat Victor Ponta.

„Cred că acest guvern Dragnea în cele trei variante ale lui este considerat a fi format din cei mai incompetenți și neserioși oameni”, a mai spus fostul premier.

Tag-uri:
ponta, premier, dancila, ministri, dragnea, psd

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1764.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1764-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prezent în platoul postului de televiziune Digi 24, Victor Ponta a vorbit despre numirea lui Darius Vâlcov în funcția de consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă.„Ministru de Finanțe va fi domnul Vâlcov”, a spus fostul premier.„Sunt mulți oameni de calitate din noul guvern, să văd dacă-i lasă să...

Preluat de la EVZ