“Mi-au schimbat-o pe judecătoarea Mera (cea care a făcut opinie separată la respingerea expertizei zicând că ar trebui admisă), cu Ionuţ Matei. Despre Ionuţ Matei, eu am declarat în faţa comisiei SRI că a fost numit la recomandarea lui Coldea, cu mine de faţă. Ionuţ Matei a fost adjunctul Liviei Stanciu”.

Elena Udrea a mai precizat că trebuia să ajungă de ieri în Atena la clinica de fertilizare, dar a amânat totul pentru a fi prezentă la termen.

Elena Udrea: “Astăzi a fost un nou termen în procesul cunoscut ca Gala Bute. Surpriză! Completul a fost schimbat! În locul judecătoarei Luciana Mera a intrat … Ionuţ Matei!! Chiar el!

Şi acum câteva aspecte care să completeze informaţia. La termenul trecut am cerut printre alte probe o expertiză, pentru ca fapta de abuz în serviciu de care sunt acuzată presupune existenţa unui prejudiciu. Dacă nu exista prejudiciu, nu exista nici fapta. În plus, eu am fost obligată să plătesc contravaloarea promovării României la meciul de box. Cu atât mai mult trebuie o expertiză ca să vedem daca obiectivele asumate de minister prin implicarea în eveniment au fost atinse şi în ce măsură?
Şi cu toate acestea instanţa de la fond mi-a respins cererea, la fel si cea de apel. Doar că acum a fost un judecător care a făcut opinie separată, fiind de părere că trebuie admisaă cererea mea. E greu să vă daţi seama despre ce judecator e vorba? Evident, este vorba de Luciana Mera, care a şi fost schimbată din complet.
Dar cine este cel care i-a luat locul? Ionuţ Matei este unul din judecătorii de la ICCJ aflaţi în “ câmpul tactic” al Sistemului, el fiind numit în funcţia de vicepreşedinte al Înaltei Curţi şi adjunct al Liviei Stanciu în 2013, cu susţinerea lui Florian Coldea, care l-a descris în prezenţa mea ca fiind “omul nostru”. Detaliile le-am prezentat în faţa Comisiei SRI în audierea pe care am avut-o în acest an.
Cred că am tot dreptul şi suficiente motive să nu am nicio încredere în completul care mă judecă!” a scris Elena Udrea pe contul personal de socializare.

Tag-uri:
Udrea, Gala Bute, declaraţii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1707.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1707-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
'Mi-au schimbat-o pe judecătoarea Mera (cea care a făcut opinie separată la respingerea expertizei zicând că ar trebui admisă), cu Ionuţ Matei. Despre Ionuţ Matei, eu am declarat în faţa comisiei SRI că a fost numit la recomandarea lui Coldea, cu mine de faţă. Ionuţ Matei a fost adjunctul...

Preluat de la EVZ