Codin Maticiuc şi Flavia Mihăşan ar fi decis să încheie povestea de dragoste cu două săptămâni în urmă. Mai mult, Flavia Mihăşan a luat decizia să nu îl mai urmărească pe Codin Maticiuc în mediul online, semn că despărţirea a fost una dureroasă, cel puţin pentru ea.

Conform unor surse, Codin Maticiuc nu ar plânge, însă, prea mult şi şi-ar fi reluat deja viaţa de noapte, fiind văzut în cluburi, cu o atitudine relaxată, scrie Spynews.

Semne că Flavia Mihăşan era îndrăgostită de Codin Maticiuc au fost, însă, multe şi clare.

Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc au petrecut o frumoasă vacanţă în America, acolo unde vedeta şi-a făcut şi un tatuaj pentru ca această călătorie să o poarte în permanenţă cu ea. De altfel, Flavia Mihăşan a recunoscut în urmă cu puţin timp şi că ar vrea să aibă un copil, singurul lucru care o opreşte fiind timpul.

Tag-uri:
despartirea, showbiz, codin maticiun, flavia mihasan

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1693.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1693-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Codin Maticiuc şi Flavia Mihăşan ar fi decis să încheie povestea de dragoste cu două săptămâni în urmă. Mai mult, Flavia Mihăşan a luat decizia să nu îl mai urmărească pe Codin Maticiuc în mediul online, semn că despărţirea a fost una dureroasă, cel puţin pentru ea.Conform unor surse,...

Preluat de la EVZ