Șeful PSD a negat că ar fi avut o relație apropiată cu fostul director al SRI, George Maior, și a vorbit despre zvonul care îl dădeau pe Florian Coldea drept consilierul său.

”Acum ceva timp eram cu SRI, acum cu SIE. Acum ceva timp eram cu sistemul, cu statul paralel, că am negociat ba cu Iohannis, ba cu statul paralel. Sunt niște minciuni ale unor oameni care nu mai sunt ascultați decât dacă vin cu chestii fantasmagorice.

 Nu am avut relații nici când eram mic, nici când eram mare, nici acum, să am vreo relație cu vreun serviciu, să fiu înțepat, să fiu tușat. Dacă eram așa, afla toată presa. Am auzit că a fugit fiul meu cu milioane din țară. Domne, dacă le găsesc, să i le dea și lui.

Am avut o relație bună cu George Maior când era la noi în partid, până când a fost numit la SRI. Apoi, am avut și o relație, ne-am văzut mai des, după ce am intrat în Guvern, prin 2012. Ne vedeam la întâlniri la care veneau șefi de parchete, de servicii, parlamentari, miniștri, la o locație de pe lângă Florească, lângă Vila Lac I.

Erau inițiate de SRI: de Ziua Națională, de ziua SRI, 4-5 ori pe an, cu tot felul de ocazii. Se spune că Florian Coldea e consilierul meu. Nu pot să am asemenea consilier pentru că nu sunt specialist pe legislația de securitate internațională, trebuie să fii un greu ca să îl ai consilier. De ce să îl iau consilier? ”, a declarat Liviu Dragnea la Antena3.

Tag-uri:
dragnea, sri, sie, vizite, vile, coldea, maior

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1694.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1694-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Șeful PSD a negat că ar fi avut o relație apropiată cu fostul director al SRI, George Maior, și a vorbit despre zvonul care îl dădeau pe Florian Coldea drept consilierul său.”Acum ceva timp eram cu SRI, acum cu SIE. Acum ceva timp eram cu sistemul, cu statul paralel,...

Preluat de la EVZ