Rose McGowan dă detalii despre agresiunea producătorului de la Hollywood Harvey Weinstein, la Festivalul de Film Sundance, în noua sa carte de memorii „Brave”. McGowan scrie că în timpul unui mic dejun, la o întâlnire cu Weinstein, el i-a cerut să urce în apartamentul său, unde a forțat-o să facă sex oral și s-a masturbat.

Actrița a mai dezvăluit, în carte, că a fost crescută în secta poligamă „Copiii lui Dumnezeu”, iar după ce a fugit de acolo a petrecut mai mulți ani „pendulând” de la mamă la tată.

Când s-a mutat împreună cu mama, la Los Angeles, femeia a obligat-o să trăiască, la doar 15 ani, cu prietenul ei de 20 de ani, William, care a devenit violent și a făcut-o, din nou, să fugă de acasă.

Cartea de memorii a lui Rose McGowan „Brave” (Curajoasă – n.r.) vorbește despre o viață plină de abuzuri.

Înainte de a-l cunoaște pe Harvey Weinstein, Rose a avut o viață de coșmar, un tată violent și o mamă abuzivă, care a obligat-o să trăiască cu un bărbat.

Conform cărții despre care scrie Daily Mail, care citează New York Times, familia lui Rose a fugit din cultul poligam atunci când liderii acestuia au început să încurajeze relațiile sexuale cu copiii.

Dar după ce au evadat de acolo, tânăra, pe atunci doar un copil, a pendulat între tatăl și mama sa, care avea un iubit vicios care, spune McGowan, a fost ulterior inculpat pentru abuz sexual al propriei fiice. Apoi, Rose și mama sa s-au mutat în Los Angeles, unde, povestește actrița, mama ei a cunoscut „un mitoman” și s-au mutat împreună.

Înainte de a se muta, mama lui Rose i-a cerut prietenului fetei, un bărbat de 20 de ani, să aibă grijă de fiica ei. Astfel că adolescenta a fost forțată să locuiască cu William, care foarte curând a devenit violent și abuziv.

Potrivit cărții, William a strangulat-o o dată și a târât-o pe jos, de guler, ceea ce a făcut-o să-și piardă două unghii de la picioare. A reușit, în cele din urmă, să scape, fugind cu mașina lui, un Ford Explorer.

„Am falsificat semnătura lui pe actele mașinii și am vândut-o pentru o mașină sport, am plecat și nu am mai privit înapoi”, a scris ea. „A fost sfârșitul relației mele cu William. M-am simțit puțin vinovată, dar unghiile lipsă de la picioare mi-au amintit că nu ar trebui să-mi pară prea rău”, a adăugat ea.

La scurt timp după asta, McGowan a început să se întâlnească cu patronul unui club, pe nume Brett Cantor, care a fost înjunghiat și a murit. Crima este încă un caz nerezolvat, „dar am încercat ani întregi să îndrept asta”, scrie autoarea.

În fine, autoarea cărții vorbește și despre ceea ce s-a întâmplat între ea și Weinstein, în 1997, la Festivalul de Film Sundance.

Ea scrie că a avut o întâlnire cu Weinstein, la micul dejun, dar când a ajuns acolo a aflat că întrevederea s-a mutat în apartamentul său din hotel. Când a ajuns în apartament, ea susține că producătorul i-a smuls hainele de pe ea, a obligat-o să stea în jacuzzi, în camera sa, și i-a făcut sex oral, în timp ce se masturba.

„Dl. Weinstein neagă acuzațiile lui McGowan legate de actul sexual non-consensual”, precizează o declarație dată publicității din partea lui Weinstein. El susține că niciodată nu au existat acte de răzbunare împotriva vreunei femei care i-a refuzat avansurile.

La scurt timp după acest atac, McGowan a primit 100.000 de dolari, în urma unei înțelegeri cu producătorul căzut acum în dizgrație.

Tag-uri:
rose mcgowan, harvey weinstein, sua, hollywood, carte, brave, acuzații, agresiuni sexuale, producător, actriță, cult poligam, abuzuri

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1741.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1741-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Rose McGowan dă detalii despre agresiunea producătorului de la Hollywood Harvey Weinstein, la Festivalul de Film Sundance, în noua sa carte de memorii „Brave”. McGowan scrie că în timpul unui mic dejun, la o întâlnire cu Weinstein, el i-a cerut să urce în apartamentul său, unde a forțat-o să...

Preluat de la EVZ