Mai exact, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 s-ar putea pronunţa, marţi, în procesul de paternitate intentat de Alex Velea mamei băieţilor lui, Antonia, în toamna anului trecut, în care cere se fie recunoscut drept tatăl celor doi, potrivit cancan.ro.

Simona Gherghe, ÎN PERICOL DE MOARTE. Declaraţii zguduitoare: „Nu vreau să mă judece lumea” NICI MAMA EI N-A ŞTIUT

Cântăreţul a fost nevoit să recurgă la această ”armă” întrucât Antonia este încă, în acte, soţia lui Vicenzo Castellano.

Antonia şi Alex Velea sunt împreună de mai bine de patru ani şi au împreună doi băieţi, Dominic şi Akim. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Tag-uri:
antonia, alex velea, proces, copii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1723.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1723-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Mai exact, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 s-ar putea pronunţa, marţi, în procesul de paternitate intentat de Alex Velea mamei băieţilor lui, Antonia, în toamna anului trecut, în care cere se fie recunoscut drept tatăl celor doi, potrivit cancan.ro.Simona Gherghe, ÎN PERICOL DE MOARTE. Declaraţii zguduitoare: „Nu vreau să mă...

Preluat de la EVZ