Site-ul cancan.ro  a publicat primele imagini cu fosta prezentatoare TV şi iubitul ei, “Regele cosmeticelor”. Anca Lungu şi milionarul de origine greacă au fost împreună la mall şi s-au sorbit tot timpul din priviri, semn că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.

Sursă foto: cancan.ro

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar, separarea între cei doi producându-se, povesteau apropiaţi ai cuplului, cu o lună şi jumătate înaintea divorţului.

Când l-a cunoscut Anca pe Ștefan Lungu

Anca l-a cunoscut pe Ştefan în 2012, atunci când era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

“Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, declara Anca Lungu pentru unica.ro, după divorţul de Ştefan Lungu.

Anca Lungu şi fostul ei soţ, Ştefan Lungu, au custodie comună a fetiţei lor, Natalia, însă cea mică locuieşte cu mama ei. După divorţ, Ştefan Lungu recunoştea că o vede rar pe fiica lui, cu toate că în timpul mariajului cu Anca era văzut foarte des alături de Natalia.

Anca Lungu e pasionată de gătit

În afară de domeniul televiziunii, Anca Lungu este pasionată de gătit. Vedeta TV a publicat deja două cărţi de profil, “Reţete alese pentru prinţi şi prinţese” şi “Supereroii din farfurie”, motiv pentru care a fost şi supranumită “Prinţesa polonic”. Anca Lungu mărturisea că este o gurmandă, de aici provenind şi pasiunea ei pentru bucătărie.

“Pasiunea mea pentru gătit a plecat de la pasiunea pentru mâncat. Sunt o gurmandă din fire, deşi nu ai zice. Mi-am scos casa la vânzare pentru că mi-am dorit o bucătărie mai mare, mai luminoasă, astfel încât să o pot adapta filmărilor mele de pe blog, dar şi emisiunii de la Antena 3”, declara Anca Lungu.

Tag-uri:
anca lungu, stefan, cuplu, iubire, despartire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/imagini.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/imagini-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Site-ul cancan.ro  a publicat primele imagini cu fosta prezentatoare TV şi iubitul ei, 'Regele cosmeticelor'. Anca Lungu şi milionarul de origine greacă au fost împreună la mall şi s-au sorbit tot timpul din priviri, semn că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt.Sursă foto: cancan.roAnca şi Ştefan Lungu au divorţat...

Preluat de la EVZ