„Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele partidului. Dacă același tip de discuție l-a avut și cu Grindeanu sau Tudose, putem începe să avem explicații. Mi se pare un lucru foarte grav”, a declarat Liviu Dragnea.


„O să fiu EXECUTAT…” Își SIMTE SFÂRȘITUL APROAPE Liviu Dragnea? DECLARAȚII BOMBĂ: luna martie era TERMENUL pentru ELIMINARE!


Afirmațiile sale vin în contextul unui scandal mai vechi cu privire la șeful SPP, Lucian Pahonțu. După una dintre ședințele de CEx al PSD, din timpul scandalului ce a dus la demisia premierului Mihai Tudose, Dragnea a declarat: „Sunt convins că o să am o relație cu Mihai Tudose exact cum am avut înainte de a fi premier. E un personaj veninos dintr-o instituție a statului care a făcut și face foarte mult rău. Nu o să mai aibă cum să facă cu următorul premier. Asta e una dintre minciunile unor miniștri, că are dublă comandă. Nu o să îi mai vedeți în Guvern. Nu vreau să spun acum despre ce persoană e vorba. O să spun mai târziu, că nu plec din țară. Îmi e teamă că nu mă mai căutați și eu vreau să mai apar la televizor, că nu am mai fost în ultimele săptămâni”.

Dragnea nu a pronunțat, atunci, numele lui Pahonțu în fața jurnaliștilor prezenți la CEx PSD, dar relațiile proaste dintre liderul PSD și directorul SPP erau de notorietate. În noiembrie anul trecut, Dragnea, l-a acuzat pe directorul Serviciului de Protecție și Pază (SPP), generalul Lucian Pahonțu, că a abordat membri din conducerea PSD pe care a încercat să îi convingă să aibă „gânduri de mărire”. Dragnea a precizat că Pahonţu este ”vestitorul de serviciu” al președintelui Klaus Iohannis.


Ponta DESFIINȚEAZĂ acuzațiile lui Dragnea la adresa șefului SPP! Dezvăluirile care CUTREMURĂ scena politică


SPP a replicat, atunci, spunând că serviciul își menține „neutralitatea în ceea ce privește factorii politici”, că militarilor le este interzis să facă politică și că nu comentează afirmațiile făcute de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.


UPDATE – Teoria lui Dragnea: SPP și-a băgat coada în PSD. „Pahonțu este POȘTAȘUL DE SERVICIU de la Cotroceni” | REACȚIA SPP


EvZ vă invită să spuneți acum ce credeți despre afirmația liderului PSD.

Tag-uri:
dragnea, pahontu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1713.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1713-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSONDAJ EVZ
„Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele...

Preluat de la EVZ