Corina Crețu a punctat în timpul unei emisiuni și schimbul de scrisori realizat între liderii europeni și președinții celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.

“Ceea ce s-a întâmplat a fost un schimb de scrisori care este un schimb care se practică între Comisia Europeană și statele membre, pentru a se exprima unele îngrijorări” – a explicat comisarul european Corina Crețu.

“Eu, de pildă, nu sunt absolut deloc întrebată de problemele justiției din România, pentru că nu sunt considerată nici ambasadorul României, nici ministrul de Externe al României, sunt considerată comisar european pentru Politică Regională.

Dar sigur că se știe foarte clar care este lupta politică din România și este evident că trebuie făcut un efort suplimentar pentru continuarea dialogului. Și a explicării, adică nici mie nu mi se pare câteodată foarte corect ca România să fie asociată cu derapajele din Polonia, de pildă. Ceea ce s-a întâmplat a fost un schimb de scrisori care este un schimb care se practică între Comisia Europeană și statele membre, pentru a se exprima unele îngrijorări, și-acuma, Guvernul, fiind unul în funcție, cred că are toate pârghiile pentru a informa în mod corect în legătură cu ceea ce se întâmplă.

Eu nu pot să dau note, nu pot să judec, am 27 de state membre, deci este datoria europarlamentarilor, a Guvernului, să facă acest lucru. Din acest punct de vedere, eu nu văd un război, în primul rând”, ai mai declarat aceasta, conform TVR.

Tag-uri:
cretu, dragnea, comisie europeana, scrisori, bruxelles

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1724.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1724-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Corina Crețu a punctat în timpul unei emisiuni și schimbul de scrisori realizat între liderii europeni și președinții celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu.'Ceea ce s-a întâmplat a fost un schimb de scrisori care este un schimb care se practică între Comisia Europeană și statele...

Preluat de la EVZ