Fostul președinte a tunat și a fulgerat, în direct, la B1 TV, acuzândul pe Dragnea că este „psihopat”

”Dragnea a vrut să știe pe unde este prim-ministrul, pe unde sunt miniștrii, că se întâlneau fără să-i spună. L-a întrebat probabil pe Pahonțu și el n-a vrut să-i spună. Asta a generat nervozitatea excesivă a lui Dragnea.  El crede că poate folosi structurile independente de Guvern în interesul nevoii sale de informație. Dragnea e psihopat! Crede că mereu îl lucrează cineva. De aici i se trage părerea că Pahonțu îl lucrează, că n-a vrut să-i spună unde sunt miniștrii. Dar cei de la SPP semnează că nu divulgă secrete”, a declarat Băsescu.

Liviu Dragnea a declarat că a primit semnale că, pe undeva, prin luna martie avea să fie „executat” pentru ca Mihai Tudose, la acea vreme premier al României, să îi ia locul la conducerea partidului.

„Un coleg de-al nostru, Paul Stănescu, a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahonţu, şeful SPP, şi i-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat, iar el să stea deoparte că o să fie protejat şi o să ajungă preşedintele partidului. Dacă același tip de discuție l-a avut și cu Grindeanu sau Tudose putem începe să avem explicații. Mi se pare un lucru foarte grav”, a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Antena3.

Tag-uri:
basescu, dragnea, spp, pahontu, psihopat, acuzatii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1770.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1770-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul președinte a tunat și a fulgerat, în direct, la B1 TV, acuzândul pe Dragnea că este „psihopat” ”Dragnea a vrut să știe pe unde este prim-ministrul, pe unde sunt miniștrii, că se întâlneau fără să-i spună. L-a întrebat probabil pe Pahonțu și el n-a vrut să-i spună. Asta a...

Preluat de la EVZ