Un bărbat de 44 ani, din Galați, s-a plâns că a fost victima unui abuz, după ce a fost amendat cu 200 lei în legătură cu o postare injurioasă pe o rețea de socializare la adresa unui polițist.

Bărbatul amendat a postat ulterior procesul verbal de sancționare pentru a-și susține afirmațiile, precum și un comentariu din care rezultă că l-a numit “bou” pe polițistul respectiv, indicând însă numai secția la care acesta lucrează, nu și numele polițistului.

Polițiștii confirmă faptul că bărbatul a fost amendat după ce a adresat injurii unui polițist pe rețeaua de socializare, sancțiunea fiind aplicată conform Legii nr. 61 pentru adresare de cuvinte și expresii jignitoare.

“Este vorba despre un bărbat care a fost amendat pentru injurii, sancțiunea aplicată fiind în cuantum de 200 lei”, a declarat azi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, Gabriela Costin.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/barbat-amendat-dupa-ce-a-numit-bou-un-politist-pe-facebook-46506.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/barbat-amendat-dupa-ce-a-numit-bou-un-politist-pe-facebook-46506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv