Emisiunea a fost plină discuții cu tentă sexuală. „Să folosești ce spun copiii pentru a face glume sexuale în platou, mi se pare de o perversitate monstruoasă”, a spus Radu Herjeu, membru CNA, după ce a vizionat parte din imagini, scrie PaginadeMedia.ro. 

Înainte de amenda dată Antenei și de discuțiile de la CNA, iată ce s-a întâmplat în emisiune: Mostre din emisiunea de joi, 14 decembrie 2017. Invitați: Rocsana Marcu și cele două fetițe, Dinu Iancu Sălăjanu alături de fiu și Daniel Buzdugan și fiica. 

Bittman, către Roxana Marcu:

Ce crezi că au răspuns fetițele tale la întrebarea: „Ce lucruri ciudate face mami când e acasă?

1. Își masează sânii ca să se relaxeze.

2. Își pune tampoane roz și albastre în geantă.

3. Își împinge fundul în spate ca să iasă în evidență.

4. Se prostește la noi și face hau, hau, bau, bau?”

La o altă probă, părinții trebuiau să ghicească despre ce vorbesc copiii pe o înregistrare realizată anterior.

Iată despre ce vorbeau fetele Rocsanei Marcu (însoțind descrierea de gesturi sugestive, cu un redactor care întreținea discuția):

„Sunt rotunzi, cred că sunt bej. La femei, dar la bărbați nu știu cum e. Vaca mai are chestii din astea, pisica, da și porcul.

Toată lumea zice că dacă au chestiile alea mari sunt mai interesante, dar nu știu de ce zic asta.

Mami crede despre ei că sunt mari (…) că aduc foarte multă audiență și că mulți oameni se uită la ea că are chestiile alea mari”. „Mami zice că sunt frumoși”.

În cadrul uneia dintre probe, vedeta era separată printr-un paravan de copii și trebuia să răspundă la o serie întrebări cu trei variante de răspuns. Întrebări puse și copiilor, și părinților.

„Ce făcea rușinos mami când era mică?

1. Se uita pe gaura cheii în dormitorul părinților ei.

2. Își ridica fustița în fața băieților.

3. Se uita la mama ei când făcea baie?”

„Cum e relația lui mami cu iubitul ei?

1. Îl ceartă să nu mai bea țuică.

2. Se pupă tot timpul?

3. A rupt o fotografie cu ei doi.”

Pentru fiica lui Buzdugan:

„Ce lucru rușinos are tati?

1. Cătușe.

2. Un tricou cu Claudia Schiffer goală.

3. O carte cu prostii.”

Reacția Antena 1

Norina Ionescu, reprezentat CNA, a declarat: „„E o emisiune în care participă părinți și copii. E un format internațional. E un fel de Copiii spun lucruri trăsnite. Este o emisiune înregistrată și într-adevăr există interpretări indecente ale copiilor. Am fost și am văzut niște lucruri la montaj. Copiii sunt foarte sinceri de obicei. Sunt niște informații din casă care au fost tăiate la montaj. Asta este ideea emisiunii: părinții văzuți prin ochii copiilor prin tot felul de subiecte abordate. Am văzut cu Rocsana Marcu, cu faptul că își masa sânii. Asta au spus copiii”. 

Tag-uri:
cna, antena 1, amenda, rocsana marcu, copii, glume sexuale

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1737.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-1737-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Emisiunea a fost plină discuții cu tentă sexuală. „Să folosești ce spun copiii pentru a face glume sexuale în platou, mi se pare de o perversitate monstruoasă”, a spus Radu Herjeu, membru CNA, după ce a vizionat parte din imagini, scrie PaginadeMedia.ro. Înainte de amenda dată Antenei și de discuțiile...

Preluat de la EVZ