Ana Bogdan (25 de ani, 89 WTA) continuă forma excelentă pe care o traversează în acest început de an. Eleva antrenorului Gabi Moraru s-a calificat în această dimineață în optimile turneului de la Taipei – premii de 227.000 de dolari – după ce a învins-o, 6-4, 6-1, pe principala favorită, fostul nr.14 WTA, chineazoaica Shuai Peng (32 de ani, 31 WTA), semifinalistă la US Open 2014.

În optimi, Ana o va întâlni pe câștigătoarea meciului Eugenie Bouchard – Lin Zhu.

“Sunt încrezătoare, așa am intrat pe teren și la începutul meciului și nu m-am gândit nicio clipă că în fața mea o voi avea pe principala favorită a turneului. Mă simt foarte bine, chiar dacă partidele se dispută în sală. Am reușit să contracarez jocul variat al lui Shuai Peng și mi-am făcut jocul de la început până la sfârșit. Serviciul mi-a funcționat și am câștigat încredere pe măsură ce identificam punctele pe care le pot specula. E o jucătoare cu mare experiență, dar am pregătit foarte bine tehnico-tactic partida.

Nu contează cu cine voi juca în următorul tur, important e ca eu să-mi fac jocul, voi urmări meciul dintre Bouchard  și Lin Zhu pentru a-mi putea pregăti strategia în vederea calificării în sferturi. Acesta este următorul obiectiv”, a declarat pentru ProSport jucătoarea din Sinaia. În urma acestei victorii, Ana (89 WTA) a urcat pe locul 85 în clasamentul WTA LIVE. Bouchard – Zhu se joacă în jurul orei 12;00, live pe Digisport.

În optimi, la Taipei, e prezentă și Monica Niculescu. Eleva lui Călin Ciorbagui va juca împotriva Zarinei Dyas din Kazahstan.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ana-bogdan-calificata-in-optimile-turneului-de-tenis-de-la-taipei-dupa-ce-a-invins-o-pe-favorita-competitiei-in-optimi-este-prezenta-si-monica-niculescu-46480.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/ana-bogdan-calificata-in-optimile-turneului-de-tenis-de-la-taipei-dupa-ce-a-invins-o-pe-favorita-competitiei-in-optimi-este-prezenta-si-monica-niculescu-46480-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv