Potrivit declarațiilor victimei, bărbatul a atacat-o în timp ce aceasta mergea spre trotuar, în apropierea unui cunoscut hotel, când bărbatul de origine română  a amenințat-o cu un cuțit, a dus-o într-o clădire părăsită de lângă hotelul respectiv și a violat-o. Imediat după aceasta, bărbatul a fugit.

În prezent, poliția îl caută pe Gheorghe Leoc în toată provincia Cadiz, dar ia în calcul și faptul că bărbatul poate călători oriunde în Spania.

Sursă foto: Inforoes.com.

A fost identificat după descrierea victimei sale și a unor vecini care l-au văzut în ultima vreme în zona unde a violat-o pe tânără, informează Inforoes.com.

Potrivit polițiștilor iberici , bărbatul are 1,65 m înălțime, constituție slabă, păr scurt negru, barbă de câteva zile. Are mai multe tatuaje cu arme albe pe brațe și pe corp mai multe cicatrice de la răni prin înjunghiere.

În dimineața atacului era însoțit de un câine maro și când a fugit ducea cu el un cărucior de copil în care avea pături și haine.

Poliția face apel către toate persoanele care pot oferi informații cu privire la locul unde s-ar afla suspectul să sune urgent la 112.

Tag-uri:
alerta, spania, roman, roman violator

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/roman-violator.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/roman-violator-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit declarațiilor victimei, bărbatul a atacat-o în timp ce aceasta mergea spre trotuar, în apropierea unui cunoscut hotel, când bărbatul de origine română  a amenințat-o cu un cuțit, a dus-o într-o clădire părăsită de lângă hotelul respectiv și a violat-o. Imediat după aceasta, bărbatul a fugit.În prezent, poliția îl...

Preluat de la EVZ