O tânără în vârstă de 18 ani a murit ieri, în jurul orei 18, la Tarcău, județul Neamț după ce a fost spulberată de un șofer de18 ani, din localitate. 

Un șofer de 18 ani din localitate care circula cu viteză excesivă a spulberat fata care se deplasa pe marginea dreaptă a drumului. Victima a murit pe loc, suferind leziuni multiple și foarte grave. Ea era din Damuc și locuia în Tarcău la un bărbat cu care avea o relație.

Potrivit tvmneamt.ro, după ce a lovit tânăra, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un capăt de pod, apoi în niște scări de beton din față unei porți, iar într-un capăt de pod și s-a oprit la peste 50 de metri de locul în care a omorât-o pe față.

În urma impactului mașina a fost distrusă aproape în totalitate. Două roți au fost smulse cu tot cu elementele de suspensie. Șoferul a rămas încarcerat și a fost scos din mașină de un echipaj de descarcerare de la ISU Neamț.

El avea permis de conducere de doar 2 luni și localnicii spun că obișnuia să meargă cu viteză excesivă. A fost rănit și el foarte grav și a fost preluat de o ambulanță SAJ.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-cumplit-aripi-frante-la-18-ani-ucisa-de-un-vitezoman-incepator-momentul-in-care-tanara-a-fost-spulberata-surprins-de-camerele-video-46499.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/accident-cumplit-aripi-frante-la-18-ani-ucisa-de-un-vitezoman-incepator-momentul-in-care-tanara-a-fost-spulberata-surprins-de-camerele-video-46499-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv